Onsdag kväll

Enda lediga natten på hela vecka och vi skulle sova ihop och det gick inte alls så klart. In så konstigt kanske men trist.

Idag var vi hos prellen och repeterade och det börjar verkligen kännas på riktigt, lite som kvällen innan julafton när jag va liten.

Vi har köpt klart alla grejer nu tror jag. Till och med vikt servertter och fyllt små påsar med fågelmat som ska kastas på oss istället för ris. Erik gjorde en gästbok idag så nu är det snart dags - spännande.

Ska gå ut igen och försöka sova. Förresten så var det sista natten i sala nu för sommaren, känns lite trist faktiskt, har haft det bra där.

God natt

Tidigt en måndagsmorgon

Herregud - sammanfattning från onsdag till söndag. Antar att det inte hänt så där vansinnigt mycket, i fredags började vi med bordsplaceringen, d e lite meck att få ihop det men det blir nog bra till slut. Lördag var det ju dagen D, Erik hade sin Svensexa. Grabbarna kom instormande i husvagnen kl 8 på morgonen och drog med honom ut, först hoppade de fallskärm i Tierp, Erik va mäkta stolt över detta, och jag var mäkta nervös, men allt gick vägen. Sen åkte de till Öregrund för att luncha, bada och festa. Jag åkte före ut till Öregrund tidigt och tillbringade hela dagen med hans föräldrar. Vi var ut med båten, badade nakna och käkade lunch. Erik trodde jag va i Uppsala och skulle jobba på natten. På kvällen var vi ut och åt på Hummelgrund, dit vi visste att Erik så småningom skulle anlända på kvällen. Och mycket riktigt så hittade jag honom i en bar, han stod och pratade med en blond anspråkslös tjej. Jag blev lite svartsjuk faktiskt *S* . Han blev dock mycket glad att se mig och vi gick ner till klipporna och näckade och pratade lite - detta kommer Erik inte ihåg.
 På söndagsmorgonen vaknade vi vid 8 och begav oss ut på havet, vi hittade en helt egen liten ö som vi solade och badade nakna i från - hur mysigt som helst. Vi bröt dock celibatet - insåg att jag inte minns sista gången och om det skulle hända mig eller erkan nåt så minns jag den nu i alla fall.
 På dagen sa han att han hade vart insnöad på den tjejen han pratat med i baren, jag fick ett litet sting i hjärtat trots att han sa att så inte var fallet nu. Men bara tanken på att han har varit insnöad på en annan tjej gör mig lite däven.

Söndagkväl åkte vi tillbaka till gåvan - brända och fina men bruna. Stack direkt till Sala för att jobba natten och nu ska jag åka hem och sova för att återkomma till jobbet om några timmar.

Tror att jag fick med det viktigaste, återkommer med uppdateringar om så icke är fallet.

Onsdag kväll - tror jag?

Halloj halloj. Vilken dag vi har haft min älskling och jag. Kunde så klart inte somna i morse utan fick bara sovet 2,5 timmar - Herregud. Sen ner på stan för att hämta ringarna och får det chockartade beskedet att de smält ner våra ringar och beställt tv¨å nya med annan gravyr och fel datum ---- va ? Ska det vara så ? Vi blev riktigt ledsna båda två och det blev inte bättre av att kärringen i butiken gick till försvar och tyckte att det var rätt beslut som de hade fattat. Så nu vet vi inte hur vi ska göra.
Sen kom vi till Skräddaren och där hade de gett bort min "klänningsgarderob" till en annan kund och kunde endast erbjuda en för frack = klänningen skulle ligga knölig i två veckor. Men de fixade till allt och ringde butiken i sthm där jag köpt klänningen och de skulle skicka en ny. De va i alla fall väldigt ångerfulla till skillnad från skatan med ringarna.

Kunde inte sova när jag kom hem utan fick åka till jobbet osovd. Men det kanke löser sig i alla fall. Imorgon natt och i helgen tänkte jag baka alla kakor och tårtor till bröllopet, jäkla lyxigt jobb jag har.

Ska vänta med att sola till imorgon bitti då jag är lite varm över bröstet.

Vägde 69,7 imorse, helt ok. Ätit Nutrilett och en macka från mr sandwich. I natt blir det bara vatten och nutri imorgon bitti.

Fint väder idag men har inte hunnit sola. Får se om det håller i sig.

Tisdag kväll

Kommer inte ens ihåg när jag skrev sist, jag bara jobbar hela tiden, vet knappt vilken dag/natt det är.  Nu är jag i alla fall på jobbet igen, har precis solat och ska fila och måla naglarna nu. Bra jobb va ? *S*

idag beställde vi blommorna till bröllopet - skönt att ha det ur världen. Börjar bli lite nervös att inte hinna med allt men ska skriva min allra sista lista idag tänkte jag - överskådlig och pedagogisk.

Köpte smink och nagellack idag va supersnyggt.

Vägde 70,2 i morse och har ätit riktigt med mat idag, några kakor till och med på Agnes 14-års kalas, hon fick ett pärlhalsband som jag gjort själv - duktiga duktiga mig *ler*

På torsdag fyller älsklingen år - har inte hunnit köpt nåt än.

Anna och Tobbe har halv gjort slut, han va osäker - jäkla gris - han är så elak mot min stackars lillasyster

Söndag kväll

E på jobbet nu igen, känns inte som om jag gör nåt annat än att jobbar och sover... men de är väl så att jobba natt.
Har precis solat solarium 30 min, skönt att komma igång, det är ju bara 2,5 vecka kvar och sista veckan fick vi ju inte sola nåt för frisören

Idag hoppade tre servitriser av, mindre kul, dags att ragga nya.

I veckan ska vi hämta kläderna och köpa underkläder, träffa prästen mm. Skönt att de börjar komma tillbaka från semstrarna så man får nån rätsida på allt.

Nu är det i alla fall Nutrilett som gäller i två veckor, är nöjd om jag kommer under 70 och det borde inte vara några problem, ska försöka lägga in lite jobbig motion också. Sen ska jag sola en massa så jag blir brun och fin. Erik får stå för såna saker själv, jag kan inte ta ansvar för att han fixar soltider elelr frisör.... *ler*

fredag + lördag

70,7, ätit massa wienerbröd och godis idag, va e d för feel på mig egentligen?

sovit mer än halva dan... jobbade i natt och ska jobba i natt - känns ok.

Tankar från fredagen:

an inte koppla av alls för det är så mycket saker sm vimsar i huvudet.
 
Jag tänker på vår bröllopsdag så klart, om det blir nåt band, om vi hinner med bordsplaceringen, att skirva om alla människor, om vi tänkt på alla praktiska detaljer, om vi ska danska nån dans eller hur det blir, om vi verkligen tänkt igenom hur vi vill ha våra bilder, ha vi förslag?, Om du ska hinna tag på någon frisör, om brudbuketten hinenr bli klar, om vi ska åka taxi till hotellet på natten, när ska vi betala hotellet, kommer jag hinna köpa underkläder och titta på andra skor och gå in dessa?, om det är 100 % att kocken kommer över huvudtaget, om jag kommer svimma i kyrkan, om du kommer älska mig resten av livet, kommer jag ångra att jag inte gick ner mer i vikt när vi får bilderna, kommer jag hinna sola nåt och få nån färg?, blir vi klara med sånghäftet, finns det någon sånganförare, kommer Agnes hinna repa med Alexander och vill han ha mer betalt då?    Massa frågor blir det.
 
Sen ha vi ju flytten, som nu är genomförd till 80% tack och lov. Men efter det kommer alla frågor om resan, hinner vi vaccinera oss färdigt, får vi tag på något boende eller var det dumt att inte boka innan vi åker, kommer vi längta gem, hur mycket pengar hinner vi få ihop, fixar vi att skaffa passa nya kort visum bankkort bank och allt innan vi åker?, Är jag verkligen rädd för att flyga eller hur är det?, Kommer du lämna mig ensam ute i världen, kanske du kommer hitta en annan flicka, det tror jag inte men tanken irriterar mig.
 
Ja så du förstår ju att jag inte kan komma till ro på natten, det känns som ett tryck över bröstet, men inte som ångest utan mer som om jag är nyförälskad hela tiden, vilket jag i och för sig är.
 
När man pratar med folk och läser i tidiningen om relationer om känns det som om många överlag utgår från att ett äktenskap inte ska hålla utan mer att man är naiv om man utgår från att det ska göra det. Flera tragiska människor säger till och med vänta du till ni vart gifta i 20 år, då kan du ju tro att kärleken är evig, nä karln inte tänder på dig och du står där med hem och ungar och en karl som känner sig låst och vill ut och leva livet igen.
 
Där kommer en sak till som jag funderar på ibland - barn. Speciellt på nätterna, kommer vi hinna få några?, tänk om jag blir för gammal, skador på fostret?, hur länge kan vi vänta, vill vi verkligen ha barn?
 
 
En sak som återkommer dygnet runt är att jag är så brutalt rädd för at tnågot ska hända oss innan vi gifter oss, innan vi åker, innan vi pluggat, innan vi skaffat barn, innan vi levt livet....



Återkommer säkert under natten..
 

Fredag lunch

 Ida går stora flyttlasset från mamma och det var våran sista natt i huset, nu är det 9-10 v i husvagnen som gäller innan  vi åker.

Igår hade vi myskväll med vin, ost, räkor, film och mys.... så jag är lite trött idag.

Ska jobba inatt...

Torsdag natt/morgon

Nu e jag på jobbet igen , 6:e natten i rad, känns helt ok. Är i Tierp ikväll och det har vart ganska lugnt, ska snart ut på den sista turen. Ikväll/natt är jag faktiskt ledig och tänkte fråga min blivande man om han vill dela en flaska vin med mig och landa lite i allt som händer å sker.

Nu ska vi fara ut men återkommer under dagen... vikten imorse va faktiskt 70,3 så då e det ju inte så brutalt farligt i alla fall.. får se vad den visar idag den jävlen *S*

Tisdag natt

E på jobbet igen, 5:e natten i rad men det känns helt ok. har sovit ganska mycket idag och sen är ju sala det bästa stället att jobba natt på.

Erik kom i morse i alla fall efter att jag väckt honom när jag slutat jobba, jag va inte så sur som jag trodde jag skulle vara.

Idag har vi packat en del och mamma och har lämnat en massa kartonger ute i Gåvan så nu börjar det kännas som om det händer saker. Läskigt men roligt.

På Torsdag är vi ledig båda två, ska vi nog dricka lite vin kanske, mysigt.

jag åt nyttigt hela dagen idag men så kom jag till jobbet och så blev det tre mackor med bregott och kaviar samt några ostskivor. fan också.

Vågar knappt skriva att jag vägde 72,3 kg i morse, dock efter stadig frukost och utan toabesök men det är nästan 3 kg mer än för några dagar sen. Fnular åter  på att ta ett par nutrilettdagar men vi får se, måste sluta nattäta på jobbet i alla fall. Vill ju inte se ut som värsta fettot på börllopet som för övrigt  är om 3 och en halv vecka - Herregud.

Vi har fortfaranade inte haft 6 och det är ju lite jobbigt kan man ju säga, men det ska bli härligt på bröllopsnatten ...mmm...

Blev akut sugen på barn här i dagarna, det skulle ju vara bra mysigt...... Operation övertalning

Tisdag morgon

Ska precis gå av och trodde att Erik skulle komma och möta mig men icke, ringde och då låg han fortfarande och sov. Något irriterande när jag jobbat hela natten - fan också.

Måndag kväll

Idag sov jag till 14.3o, mycket skönt. Va rätt jobbigt i natt igen men ikväll är det sala som gäller då kan det bli lite lugnare.

Idag har jag ätit nyttigt, gröt, nötter, frön och frukt. Ingen vikt dock, törs inte *ler* ...

Har börjat att packa på riktigt här hemma, köket är nästan allt diskat och väntar på en plats i en kartong.

Lena kom till oss idag och ska vara här till på söndag.

Släppte hästarna på storbetet idag, kändes bra att ha det gjort, nu behöver jag inte tänka så mycket på dem om det inte händer nåt och det ska vi  väl hoppas att det inte gör.

Erik var av någon anledning lite sur idag, han antydde att det var för att han inte trot att vi ska hinna packa allt.

mamma kommer hit och skjutsar mig idag. Undra hur det ska bli imorgon. Skulle behöva en bil till

Söndag kväll

Ska snart iväg och jobba ikväll. massa skräpmat idag igen = ingen vikt. Imorgon blir det nya tag.

Lämnade inte önkelistan på cervera idag, svårt att veta vad man ska önska sig.

Är trött idag, gillar inte att jobba natt i Heby - känner mig bara ledsen och mobbad - blä. Imorgon är det Sala igen, det känns mycket bättre.

Bröllopet skenar iväg pengamässigt och kommer nog landa närmare 100 000 - för en dag - det är ju inte klokt egentligen. Fatta va mycket kul man kan göra för dessa pengar.

Lördag morgon

Att jobba i Nattpatrull e ju inget drömjobb direkt om man jämför med vilka andra nattjobb det finns. De är som hökar här så man inte ska lägga sig en minut - Herregud.

Fick en smärre chock igår då jag fick höra att sköterskan som blivit avstängd här för misstanke om läkemedelsstöld har omkommit i en olycka, enligt uppgift så var hon alhoholpåverkad när det hände. Hon var bara nåt år äldre än mig. Det känns så tragiskt - usch. Livet känns så förgängligt och ömtåligt när man läser/hör om såna saker och man inser att det skulle kunna hända en själv.

Erik och jag är sams nu igen i alla fall, vi hittade samma fläckar av läppstift på den tröja jag hade på mig så det måste vart nån vi hälsade på under kvällen eller nåt.

Inget vikt - jag kan nämligen inte gå naken dit vågen står då helena och dem är där hemma, men de åker idag till lunch så i  morrn blir det vikt....

Torsdag kväll

va ut igår,blev jättefulla. Tappade bort Erik på morgonen och när jag hittade honom kl 5 hade han fläckar av läppstift på byxorna (han kan ha haft det när vi skildes åt också)  samt en blåtira. Han minns dock inte alls va som hänt men jag får väl lita på att det inte hänt nåt (eller?).

Sabina fick till det med en förlovad kille som hon tidigare vart älskarinna till när hon va tillsammans med en annan kille. Virrigt? Det är bara förnamnet.

Helena och co är här och vi har hyrt film. Mysigt värre.

har ätit skräpmat och mjölk mm idag men ska in i spåret imorgon igen.Ingen vikt.

Borde jag vara orolig om att Erik vart otrogen?

Onsdag em

Nu känns d lite bättre i kfroppen. kanske kan hitt på nå ikväll i alla fall.

Vägde 69,6 i morse när jag steg upp.

E lite orolig för att Erik ska få vattkoppor till bröllopet nu när Arven kommer hit å allt

Onsdag morgon

.... e på jobbet och känner mig förkyld :O(    jag som skulle får dricka lite öl ikväll. Men så är det.

Gu va mycket skönare det är att jobba natt, vid 6, när man måste åka när man jobbar dag, så är arbetsdagen nästan helt slut. Sååå skönt, får jag åka hem och krypa ner hos min Älskling, som för övrigt är på uselt humör med anledning av det är med snusandet. Men det ska väl gå över det me nångång. Men jag har sagt åt honom att att får börja snusa igen innan bröllopet om det inte släppt en vecka innan.

Hör av mig senare under dagen.

Tisdag kväll

Ska snart bege mig till jobbet, e lite trött. Sov ju bara till 10.30 från 7.30 idag. har lite svårt att ha en massa goda saker hemma, fast de är nyttiga är de ju inte de i mängder, som banan , frön avokado, nötter.

Tisdag lunch

69,8 kg. Ok. har ganska nyligen vaknat, har jobbat natt, de är mycket bekvämare än att jobba dag. det är ganska lite att göra på nätterna.

Idag ska vi sätta fart på riktigt med att packa och städa. Helena och co kommer imorgon och blir kvar några nätter. Jag ska ju dock ut imorgon med Sabina, men det får dem ta.

Annars har det inte hänt så mycket spännande, det rullar på. Vi ska väl handla lite senare samt köpa brudbuketten. Budgeten börjar dra iväg men det blir nog bra till slut, får lämna tillbaka några av bröllopspresenterna *S*


Måndag kväll

kom hem sent igår kväll, typ vid 11. kattungarna var är hur söta som helst.

katterna har kissat precis överallt, lr det är en av dem grrr... jäkla katt...

va på stan idag och köpte ringar, en del underkläder, kollade inte eriks kläder, lämnade in båda klänningarna. Känns skönt, var och åt middag med sabbe också. hon e lite deppig, men det yttrar sig mer som damp hos henne.

Vi var även och tog 4 vaccinationer, läskigt, känns som om det börjar bli dags snart..


Ska jobba natt i natt, e lite trött men det känns ok.

Söndag morgon

Åhhh va härligt att få åka hem ikväll, 17,15 bär det iväg hemåt. Ska verkligen bli skönt att få sova i våran säng i natt.  Vi städade ur igår och packade det mesta.

Håller mig fortfarande flytande under 70, dock inte med mer än 100 g. Men jag har inte vart på toa på tre dagar så det kanske ger resultat när det väl blir så.

Igår började vi fila på ett vishäfte till festen. Vi blev lite irriterade på varandra, riktigt trist, men vi pratade om det och kom fram till att Erik är lättirriterad då han slutar snusa och jag reagerar på det.

När vi kommer hem så är det full rulle, packa och fixa. I morgon ska vi ner på stan och hämta Eriks kläder och lämna in min klänning. Kanske kolla ring och underkläder också. Sen går jag på mitt nattskift imorgon, dock bara 2 nätter sen blir det faktiskt fest, förutsatt att jag är under 70 annars blir det inget *S* . Sen jobbar jag en massa massa nätter i rad, men som mest 13 tror jag. Massa pengar blir det. Och det behövs. Proffice har fortfarande inte betalat ut lönen för maj, de har inte vart i tid en enda gång, de säger att de inte fått inte timlistorna men jag har skickat dem varje gång. skumt.

Lördag morgon

... vart ledig fredag. I torsdags var vi och solade på Norrmjöle havsbad, bad var det inte tal om då vattnet va överfullt med isbjörnar, brrr.... I fredags hade jag världsmästaront i magen och allt som hör till det så det blev lite solande vid vårans strand vid vandrarhemmet.

I morse vägde jag 69,7, inte så tokigt med tankte på att jag börjat äta nu.

Jag blev erbjuden 4000 extra i veckan för att stanna och jobba ett tag till häruppe men jag sa nej för jag tyckte det var för lite, duktig va? Det ska bli ruggigt skönt att åka hem imorgon, visserligen jobbigt att köra 60 mil på natten men skönt att vakna i våran säng på måndag morgon när vi har såå mycket att ta tag i.

Nu är det verkligen nedräkning va gäller bröllopet. igår passerade vi 5 veckorsgränsen. Det är snart bara en månad kvar - shit va fort det går, och sen ska vi åka, hjäälp, det är lite läskigt faktiskt.


 

Torsdag morgon

Shiit va trött jag är.... orkar knappt få upp ögonen på morgonen, och ännu mindre hålla dem uppe under dagen...

Igår gick det väl lite yberstyr men inte så farligt, det var ju de där jäkla fröna som blev lite mycket, sen vart det några chips och 5 munnar vin, och en tallrik gröt. Men inga mjölkprodukter , dock tror jag det blir svårt att köra gluten och mjölkfritt så det får vänta.

Nu är det bara tre nätter kvar här uppe. De har frågat om jag kan jobba vidare men jag är osäker, skulel ju va skönt att komma hem, men erbjuder de en bra lön så blir det svårt att tacka nej.

Jag gjorde en överslagsräkning igår och om vi lever riktigt riktigt snålt så kan vi få me oss 140 000 ner och det borde ju räcka ett tag. Vi hade enl mina beräkningar utan Eriks pengar 206 000 och så går en hel del till bröllopet, vaccinationer, pass, etc etc. Men jag är nöjd om vi får med oss 100 000 så det är ju lite marginal det me.


Idag går jag till 12 och erik till 14, men i imorgon är vi lediga och vi ska sova så länge i morgon bitti... gu va skönt...

onsdag fm

10,05 bröt jag fastan efter att ha pratat med doktorn och han sa att det var direkt onyttigt och inte alls nyttigt. Men 3 dygn utan mat blev det. Nu ska jag trappa upp med glutenfri vegankost. Blir kanske svårt med levande men ska försöka i största möjliga mån.

Frukost Smoothie = 130 kcal

Onsdag morgon

Åhh herre gu va jag e trött idag. Har fortfarande inte äit sen i söndags och jag känner mig helt seg i kroppen, svårt att hålla ögonen öppna. Igår var det riktigt nära att jag avbröt men det gick väl i sista sekund - tog en dusch istället. Väger 69,9 idag och det känns som om det är för mycket för att börja äta, jag vill i alla fall ha en marginal på 1 kg så 69 kg då kan jag börja trappa upp maten igen. Men imrogon ska det ju vända enl alla man läser men jag vet inte jag, det känns inte så nu.

Det är 80 dagar till vi åker till Thailand, och 4 nätter tills vi åker tillbaka till Uppsala.
 
Erik har det också lite jobbigt med sitt nuttrande och sitt snussug, stackarn. Men jag har inte tvingat honom till nån av sakerna - faktiskt.


Och till bröllopet har vi ju lite att göra - vi har fortfarnade ingen som serverar, jag har inte pratat med sabes syrra än om köket. Vi har inte beställt varjen program till kyrkan/festen ellerl placeringskort....

Tisdag morgon

God morgon god morgon.

Är hungrig idag, hade dessutom svårt att somna igår för det kurrade så i magen .O( Men idag vägde jag 70,1 och det är ju kanoners, då är jag ju tillbaka där jag va i fredags faktiskt. Känner mig lite luddig i huvudet men jag har som sagt inte ätit på 1,5 dygn. Men det är skönt också.

Nu är det bara 5 nätter kvar tills vi ska åka hemmåt.

SKa sätta fart å jobba nu

RSS 2.0