Tidigt en måndagsmorgon

Herregud - sammanfattning från onsdag till söndag. Antar att det inte hänt så där vansinnigt mycket, i fredags började vi med bordsplaceringen, d e lite meck att få ihop det men det blir nog bra till slut. Lördag var det ju dagen D, Erik hade sin Svensexa. Grabbarna kom instormande i husvagnen kl 8 på morgonen och drog med honom ut, först hoppade de fallskärm i Tierp, Erik va mäkta stolt över detta, och jag var mäkta nervös, men allt gick vägen. Sen åkte de till Öregrund för att luncha, bada och festa. Jag åkte före ut till Öregrund tidigt och tillbringade hela dagen med hans föräldrar. Vi var ut med båten, badade nakna och käkade lunch. Erik trodde jag va i Uppsala och skulle jobba på natten. På kvällen var vi ut och åt på Hummelgrund, dit vi visste att Erik så småningom skulle anlända på kvällen. Och mycket riktigt så hittade jag honom i en bar, han stod och pratade med en blond anspråkslös tjej. Jag blev lite svartsjuk faktiskt *S* . Han blev dock mycket glad att se mig och vi gick ner till klipporna och näckade och pratade lite - detta kommer Erik inte ihåg.
 På söndagsmorgonen vaknade vi vid 8 och begav oss ut på havet, vi hittade en helt egen liten ö som vi solade och badade nakna i från - hur mysigt som helst. Vi bröt dock celibatet - insåg att jag inte minns sista gången och om det skulle hända mig eller erkan nåt så minns jag den nu i alla fall.
 På dagen sa han att han hade vart insnöad på den tjejen han pratat med i baren, jag fick ett litet sting i hjärtat trots att han sa att så inte var fallet nu. Men bara tanken på att han har varit insnöad på en annan tjej gör mig lite däven.

Söndagkväl åkte vi tillbaka till gåvan - brända och fina men bruna. Stack direkt till Sala för att jobba natten och nu ska jag åka hem och sova för att återkomma till jobbet om några timmar.

Tror att jag fick med det viktigaste, återkommer med uppdateringar om så icke är fallet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0