Måndag morgon

SÅ var det sista veckan i Norrland då. Känns både skönt och tråkigt, vi har haft det bra här.

 I helgen var vi faktiskt ut. På dagen var vi på bilshow och på kvällen tog vi bussen in till Umeå och svart taxi hem. Vi hade jättekul, erik blev lite väl full ett tag och lite arg men inget hände. D var ju för väl.

Va gäller intag av kcal så harjag slappat med det i tre dagar. Fre och sön blev det nog inte mer än 1600 eller nåt, det var ju värre i lördags, men det var det värt, för kul hade vi.

Jag vägde typ 71 idag men det är helt ok, för jag vet att jag går ner det på ett par dagar. Ska ju försöka fasta ett par dagar nu. Helst hela veckan, men skulle det skita sig så är det nutrilett som gäller.

Fredag morgon - under 70!!!

Hihi 69,9 kg, gu va härligt, känns så mycket bättre än 70,2 fast det bara skiljer 300g = en påse lösgodis.
jag är lite ambivalent va gäller middagen ikväll. Klart att det vore bra att bryta av lite men jag vet ju att jag kommer väga över 70 imorgon och att det kommer vara skit att komma tillbaka lö kväll eller sö morgon. Men Erik skulle bli förkrossad, och det betyder ju allt för mig om han mår bra eller inte så det får bli en nyttig middag ikväll i alla fall...

Igår sa Erik att han skulle ringa hem från jobbet, men han gjorde inte det och ja var rent ut sagt en skata när jag hämtade honom. Naturligtvis en överreaktion men jag va riktigt ledsen då jag själv inte hade pengar på mobilen för att ringa honom.

Idag slutar jag 12 och Erik slutar 14 och efter det bär det av till Umeå för att handla lite gott till ikväll, ska inte äta nåt förrän ikväll. Då blir det kanske 1500-2000 kcal ikväll, och det är ju vad jag borde äta så vikten borde ju rätta till sig vad det lider.

Nu känns det ok att det bara är 6 v kvar till bröllopet, det är ju bara att vara strikt fram till dess så borde 4 kg till = 66 inte vara nån konst.

Torsdag - morgon

70,7 det pendlar lite upp och ner trots att jag inte äter mer än 5-600 kcal / dag. Men jag tror det har att göra med om jag vart på toa eller inte.

Igår sov jag från 18 och hela natten, va upp på toa en sväng och va vaken vid 21 30 min eller så men annars så har jag sovit, sköönt.

Har drömt mardrömmar om bröllopet inatt, att jag inte ska hinna och att allt är fel när jag väl ska sätta på mig allt. men det är väl naturligt förstår jag .

Midje måttet var idag 79 = -3cm, det var också bra.

imorgon är det sex veckor kvar tills vi gifter oss, känns ganska overkligt måste jag säga, tänk att jag ska få gift mig å me en sån kille som Erik sen, Herregud vilken lyckost jag är. Han har det jobbigt just nu, sluta äta och sluta snusa och om 2 v ska vi sluta med 6 tills vi gifter oss, kan bli häftigt tror jag.

Är ensam på jobbet idag - har jobbat undan en del redan, tog ett blodprov och det gick hur bra som helst, kanske inte är så kass i alla fall.Har till och med lagt om en del sår här, det är inte så farligt faktiskt, jag lär mig. kanske kan lyckas bli barnmorska i alla fall utan att svimma *S*

Onsdag - em

Em har gått rätt sakta, fm gick mycket fortare. Sitter och fnular på om man skulle testa å vattenfasta. Verkar drygt men nyttigt, speciellt om man har reumatiska besvär som jag faktiskt har. Men det är märkligt att det på en sida är nyttigt men på den andra så är det farligt.  De säger att man kan gå ner 0,4kg /dag  i två veckor, det är ju 5,8kg, och det vore ju guld *S* få ta de sista kilona med vattenfasta.

Nu ska Erik och jag gå hem och 20 minuter, skööönt. Börjar 7 imorgon, till 17.... skööönt....


Onsdag - lunch

70,9, ajajajaj, åt gröt 2 ggr igår, men dock inte över 560 kcal under hela dagen. Det är väl något missvisande att väga sig varje dag. Igår var förresten en ganska jobbig dag matmässigt, idag  - just nu känns det helt ok, men det kan ju vända tvärt har jag märkt.

Igår blev jag och Storsyster lite osams. Vi kom in på maten som vi ska ha till bröllopet och hon pratade om att man måste ha specialkost till dem som ammar trots att de inte anmält detta. Jag överreagerade, kanske för att jag äter bara lite, och skällde nästan ut henne och sa att det var löjligt. Men idag tog jag faktiskt tag i det. Pratade med läkaren på ronden som tog fram fakta att man kan äta den maten, fisekn, max 2-3 gånger per år. Sen bad jag om ursäkt för min reaktion, det var faktiskt jätteskönt. Visst är det jobbigt att sänka sig, jag är för stolt liksom, men efter kändes det riktigr bra.

Pratade med doktorn om att vara flygrädd och vad man kan fp för läkemedel för det etc, tog även upp om man skulle ha med sig någon Antibiotikakur om det om det skulle hända nåt, men han sa att han aldrig skulel skriva ut något till någon som var flygrädd, då får man väl stanna hemma sa han, eller ta en whisky innan man lyfter. Han sa även att om man va så rädd för att något skulle hända eller om man fick en infektion så fick man också stanna hemma. Bra sagt - det är bara att bita ihop. Vi har ju haft våran dos av olyckor i år o form av bilolyckan, så det drar ju ner risken att vi även skall drabbas av någon flygincident.

Tisdag em - under 71

Är ledig idag men tog en sväng förbi jobbet i alla fall, har ju inte så mycket att göra hemme i rummet på vandrarhemmet.

Idag vägde jag 70,5, trevligt, men har en asjobbig dag. Vill bara äta hela tiden. Har försökt spara lite på shaksen så kvällen/natten inte blir så jobbig. Nu är det bara några dagar tills vi ska laga en god middag och dricka vin och mysa då vi är lediga i helgen.

Imorgon vid lunch har vi vart här halva tiden, så snart är det nedräkning. Det har gått väldigt fort hittills.

Måndag morgon - under 71

jo vars, 70,9. Det är helt ok, känns som om det är värt besväret med att bara äta pulver. Inte tappa kontrollen nu bara. Mitt mål att nå under 70 tills jag kommer hem om två veckor känns inte helt avlägset.

Pratade med Sabina igår kväll, hon kände sig deppig, söndagsångest. Hon hade t o m tatt en Sobril. Men hon e lite ambivalent så det är svårt att hjälpa till.

Imorgon är jag äntligen lite ledig, och Erik börjar 13,30 eller nåt, skööönt. Sova lite.

Pratade med arbetsterapeuten och sjukgymnasten till morgonrapporten och jag berättade om våra planer till hösten, det kändes lite rörigt och folk måste ju tro att vi är värsta hoppitossorna. Och visst känns allt lite bökigt när jag börjar tänka på vad som ska hända. Men det ska bli bra kul óckså...

Den här veckan har jag känt mig väldigt förälskad och kollrig med Erik, kanske för att jag kunnat stressa ner lite. Trist att känslorna tar stryk av att man stressar.....

I helgen så ska vi faktiskt äta en god middag på lördagen, kanske lite vin - lite semester från pulvret.


Söndag em

Nu ska jag åka hem till vandrarhememt och städa lite till Erik kommer hem.

Har försökt få tag på Sabina och Helena hela helgen utan framgång. trist.

Söndag morgon

Igår var det lite jobbigt att vara Gunilla, lände mig deppig och övergiven. Kunde/ville inte trösta mig med mat, d va tur. Längtade hem lite, blev lite rädd för att jag kommer göra d utomlands, men förutsättningarna är väl lite bättre då får vi hoppas, så vi inte sitter inne på 10 kvm och det är kallt ute och det finns ingen resturang och inget att göra. Förhoppningsvis kommer vi inte leva på pulver då och förhoppningsvis så har Erik lyckats sluta med snuset eller så snunsar han. Det är lite jobbigt med det nu, känner mig avvisad och i vägen, men jag kan ju försöka tänka mig hur han känner sig - utan mat och utan snus - stackars. Vi lyckades i alla fall spela kort så att kvällen gick och vi/jag föll inte för godiset som låg så lockande i köket.

I morse vägde jag 72,1. Mensen har ju kommit så jag samlar väl på mig lite vatten + att jag började med Importal för att jag bara dricker pulver, det ska ju behålla lite vatten i tarmen så man får gå på toa fast man inte ätit nåt.

Det var en himla tur att vi inte tog en stafett till för det hade blivit vansinningt stressigt - vilket det kommer bli i alla fall när vi komemr hem och ska packa hela huset - jooobbigt.

När vet man att man valt rätt man i livet? Och hur ska man lyckas hålla intresset vid liv hos motparten?  Igår funderade jag lite på det och kom fram till att jag faktiskt är lite rädd för att vi ska gifta oss. Det innebär att jag helt lämnar över mig till Erik - och han till mig - och så får man hoppas att det håller hela livet. SKilsmässa? Nä det finns inte, nu får vi allt ta och stå ut med varandra, för mig är det absolut inga problem, jag älskar ALLT med Erik - precis allt.


lördag - midsommardagen - fm

.... inte så farligt trött, vägde 72,5. D händer inte så mycket här uppe. Är på jobbet nu och ska sitta här i 10 timmar, finns inte så mycket att göra men det ska väl gå i alla fall.

Igår pratade vi lite om resan, mysigt men Erik vill inte riktigt prata om det. han är överhuvudtaget inte så snackig nu för tin, men det beror väl på att han försöker sluta snusa och äta samtidigt. inte så lätt... De senaste veckorna har jag vart lite rädd att han ska lämna mig, vet inte varför, men det kan han väl inte göra? Vi som ska gifta oss om 7 veckor och allt...

Midsommarafton - em

Åhh va hungrig jag e... och sugen. Men nu skiner solen i alla fall, det känns ju lite bra. Jag ska försöka att lära mig att se hungern som en vän och inte som en fiende.

Idag har Erik och jag gjort en skiss på placeringskort och vigselprogram. Det blev bra tror jag....

Midsommarafton - morgon

... Vägde mig inte färdigt imorse, hoppade av innan den stannat *skäms*. ... åt lite väl mycket igår igen. Men idag då jä***ar. har inte ätit frukost än, men tänkte nuttra om en stund. Både Erik och jag ska köra hårt nu.  jag åt både mat och godis igår, jag klarar inte av att bara äta "lite" utan det är allt eller inget. Så i dag blir det ingen midsommarmat. jag tänkte försöka köra ren kur så länge jag orkar nu. Det är fortfarande 6 eller är det 7 veckor kvar?  jaja, 5 kg skulel väl inte va omöjligt. Det är skönt att Sabbe har börjat också, hon stod på 74,9 igår så jag får lägga i en högre växel nu.

Fick ett menyförslag på mailen igår, mycket gott, lite dyrare men mycket mer avancerat. mmmm.

Ska kanske börja trycka lite kyrkoblad och så idag.. skissa lite i alla fall...

Onsdag fm-lunch

... ajaj, nu åt jag tre mackor, limpa, bregott, kaviar och ost. Säkert 600 kcal, det slutar på 780 kcal innan lunch. Ajaj. Får blir nutri till lunch och potatismackor för resten, kanske 2, då blir det ca 13-1400 kcal.

Onsdag morgon

... i morse åt jag faktiskt frukost: en mackan (75), potatis (40), kaviar (70) = 185 kcal. Vägde 72,4. SÅ nu får vi se om det går åt pipan. Jag tänkte byta ut lunch mot Nutrilett och så får vi se hur det blir med middagen

Tisdag em

Dags att gå hem om 40 min. För en liten stund sedan va jag riktigt nära på att äta potatisplättar här på avd.  Men jag stod emot men bestämde mig för att äta potatis ikväll, så så får det bli. 3 måltider har jag ätit idag, bara ersättningar.

Som sagt så tror jag det känns hopplöst när man går upp allt man gått ner på en helg, så som jag kämpade förra veckan. men d va en himla himla tur att jag tog vågen med mig, annars vet jag inte hur detta hade slutat, det värsta är ju att man inte har något annat att göra än att sitta på rummet och kolla tv å va sugen på att stoppa något i munnen. Men det får lösa sig. Under dessa tre veckor som vi ska vara här så ska jag under 70 så är det bara, 3,1 kg. Det borde väl även jag kunna klara.

Min mens har inte kommit ännu, men jag vet ju att det är grönt då jag har testat mig, men över 2 veckor sen är den. Jag brukar ha den runt den sista. Jag känner fortfarande att det är på G  men det kommer liksom inte igång.

Tisdag em

... mår lite illa, vet inte vad det. Har fortfarande inte ätit nåt faktiskt, mer än Modifast bar till lunch. Har dock druckit både kaffe och Powerking, men inge vatten. Kan ju ha me det att göra.

Nu ska jag skaffa en blogg till mamman, anonym, så hon kan skriva va skit som helst.

Tisdag lunch

Ingen inspiration till att gå ner alls.... Hungrig och vill bara äta nåt, lät dock bli till fikat nyss, tog en kaffe bara - blä. Jag tror att det handlar om att man går upp direkt så fort man äter något. Men det har i of s inte vart nådigt i helgen, pizza, godis, läsk och alkohol. Jag visste ju att den här möhippan skulle komma, och nu är den avklarad så det är bara att ta nya friska tag.

I midsommar ska jag i alla fall äta lite midsommarmat här, tänkte byta ut frukost och middag mot pulver. Kanske ta en promenad extra eller nåt för att kompensera.

Tisdag morgon

Började 9 idag, skönt. Vägde mig, 73,1, ajajajaj, har iofs ätit lör sön och mån. Så d är väl tarmen som blitt påfylld.

Igår kväll somnade jag tidigt och sov hela natten. Haft en del mardrömmar.

Börjat nuttra idag igen så vi får se om det rättar till sig. 71,7 tror jag det var sist så det är ju inte mer än1,4 kg. Bmi idag 25,9.


Återkommer efter 15

Måndag morgon

På plats i Hörnefors efter mycket om och men.... trodde benhårt att vi skulleåka i lördags men tji fick jag.... På max blev jag kidnappat till min egen möhippa. Riktigt överraskad. Vi åt lunch på fågelsången, körde 5-kamp middag hos Åsa och sen vidare ut på Flurran. Blev kanonfull men hade jättekul. Umeå resan blev uppskjuten till söndagen då jag mådde som jag förtjänade, Vi kom inte iväg förren efter 2 och var inte framme förrän efter 9.
På lördagnatten va ja elak mot Erik och hade fruktansvärd ångest efter det.

Nu är jag i alla fall på nya jobbet. Mysigt ställe, vandrarhemmet va mysigt, precis vid havet. Ingen att gå dubbelt med idag så jag fipplar lite själv här. Mycket trevlia människor här och de pratar brutalt sött. Nikki har fått tillstånd att vara med mig på exp. det känns skönt. Erik har också börjat idag, han är på en demensavdelning, där tror jag att han passar med sitt lugna sätt.

Återkommer under dagen.

har förresten inte vägt mig idag, blev ju en del kalorier i helgen. Vi fnular på att köra igång i morgon igen. Stackars Erik som både ska sluta snusa och äta på samma gång.

Lördag morgon

.... nu beger vi oss snart, mot Norrland. ska d va nå d? Och säkert så kommer jag glömma hälften men rykten säger att de även i Norrland har fått mer och mer civilsation, att man inte längre behöver jaga sin mat lr gå tre km till dasset, så d löser sig nog.

I morse var första gången jag fick lite ont i magen inför långresan, jag insåg något att jag kommer sakna alla här hemma, Nikki, familjen mm. Men va fan, en sån här resa gör man en gång i livet.

Kom på att Internet borde finnas på jobbet där jag ska vara så jag ska nog kunna skriva en del i alla fall.

Shit i fan va mycket vi kommer ha att göra när vi kommer hem, det är rätt mycket att packa......Tänkte inte på d....

Fredag kväll ..

märkligt, har bara ätit 200 kcal idag och ändå hade jag gått upp till 71,7. Åt iofs champin på burk så det är väl dem som ligger och väntar i maggen på att komma ut...

Lagar mat nu, går bra, lite hungrig. Ska packa ikväll, åker i morgon bitti. Får se om jag kan skriva nåt....

Fredag em

.... fortfarande väldigt lugnt på jobbet. Vet fortfarande inte hur jag ska fördriva tiden.

Sitter och räknar lite grann så där med vikt å så. Man kan ju få drömma sig bort lr hur?  Jag väger ju idag 71,5kg vilket ger mig ett rekommenderat dagligt intag på 2100 kcal / dag för att stå still i vikt. Säg hyptetsikt att jag skulle vilja gå ner 20 kg. Detta motsvarar 140000 kcal ( då 1 kg fett "väger" 7000kcal) Då skulle det ta om jag var riktigt strikt och bara åt 500 kcal per dag, 140000/1600 kcal = 88 dagar att gå ner så mycket. Det är i September nån gång, innan vi åker till Thailand. Om jag höll denna strikta diet skulle jag kunna gå ner 11 kg ( 1600*50 dagar = 80000kcal / 7000kcal =11,4) till bröllopet, skulle då väga 60 kg, det har jag typ aldrig vägt som vuxen. Jaja jag vet... det är inte nyttigt och det går inte och du skulle inte se klok ut, men va f*n.... drömma kan man väl få göra? 60kg, BMI = 21,3 istället för mina vräkiga över 25. Fan jag vill me vara smal :O(

Fredag morgon

... gick bra att gå upp och att somna igår kväll. Vägde 71,3 igår kväll och idag på morgonen 71,5. Det va väl för mycket mat och lite motion kan jag tänka. Nya tag.

Läste en dagbok från juni 2007 och då vägde jag 68,3 vid samma tidpunkt. Så jag har tre kg att gå ner lite snabbt nu för att ligga i fas.

idag har jag bokat maten till bröllopet, mailat till fotografen samt ordnat med dubbelgång i Umeå, duktiga duktiga mig.

Gjorde ett gravtest igår och det var som jag trodde, ingen bebbe där heller, lika tur va väl det. För jag skulle inte vilja göra en abort.

Frös in bankkortet i vatten igår, så nu jäklar ska vi spara pengar, vi ska försöka att klara oss på Eriks lön och de pengar vi har uttagna. Vi pratade lite i morse om det fanns nåt vi kunde sälja men vi blev nästan lite oense så jag släppte det. Det är ju så svårt att skiljas från saker som man lyckats köpa. Plasmatv:n till exempel, ingen värsting men vi gav 23000 för den och idag skulle vi kanske få 10% av det, om ens det.
 Sen e jag lite grinig över att vi har två krediter kvar, skulle vart så skönt att lösa dessa. 30000 tror jag det ligger på lr knappt, vi betalar 1500 i månaden. Lite trist utgift när man ska åka bort, man får liksom inget för det.

Inget att göra på jobbet idag heller, men idag har jag i alla fall med mig en bok så jag har nåt att pyssla med. Det fanns några saker i boken att göra men då kom en elev som skulle göra dessa så då blev det inget i alla fall.

Imorgon bitti bär det av mot Umeå. Verkar inte vara nån ordning där men ganska mysigt ändå.

Torsdag kväll

... dags att krypa ner. Blev ganska mycket mat och ganska lite motion, inte mer än 5500 steg typ. Totalt tror jag maten gick på 650 kcal idag.

Imorgon ska jag skicka inte kompletteringar till antagningsenheten.  Inte glömma

Fortfarande Torsdag

det finns inget att göra idag på jobbet och jag vet inte hur jag skall fördriva tiden. Surfa på nätet blir lätt trist i längden. Nu är det iofs bara 3,5 timme kvar men i alla fall.

Jag fryser dessutom så jag håller på att dö, skakavarning till och med, så jag och Nikki sitter här och skakar ikapp. Jag kan ju inte ens fördriva tiden med att äta, dels för att jag inte har pengar med mig men framförallt för att jag faktiskt "nuttrar".


Torsdag

... Vi försov oss i morse.... Vet inte riktigt vad som hände men Erik trodde nog att han tryckte snooze men stängde av klockan... Vaknade 0615, och skulle åka 0610. Men det gick vägen i alla fall... känner mig inte ens sur eller stressad - skönt.

Vågen stannade på 71,4kg, inte så tokigt, nu börjar det till och med kännas lite i kläderna. Sabina messade igår och hon vägde 76kg. Hon kan nog lätt gå ner 7-10 kg till bröllopet på halvren kur Nutri.
¨
Igår mådde jag vansinnigt illa, åt en del mat, potatis och grejer. Blev lite mycket av pepparroten, men det är ju sååå gott. Sen hade jag tagit både en frukt och fibertablett och en Xenical. Har dock inte känt av nåt i natt, mer än att det vart kallt i sovrummet brrr....

Nu är jag i alla fall på jobbet, med Nikki luran. Inget stod skrivet på kalendern så vi får väl se hur jag lyckas fördriva dagen. I övermorgon åker vi till Umeå - spännande. Jag har inte talat om att jag har med mig sambo och hund så det blir en trevlig överraskning om de får vara med eller inte.

100 dagar kvar tills vi åker med enkel biljett till Thailand - herregud - 100 dagar. Går ju hur fort som helst.

Lär ju återkomma under dagen...

Onsdag

... va på café idag... två gånger och syndade inte en enda gång, duktiga duktiga mig.... Ikväll blir det dock mat, färskpotatis, vegokorv och pepparrotsås ....mmmm.... det skall dock inte blir mer än 550 kcal i alla fall...

Undrar om min stegräknare är lite latjo... idag har jag promenerat, vart på stan... och den visar inte mer än knappt 6000 steg.... och igår visade den 15000 fast jag tyckte inte jag gick mer igår... jaja vi får se vad det blir av ett...

Onsdag

Gu va duktig jag är. Har tagit promenaden i skogen igen, själv, med stavar. Men jag var lite rädd för att nån björn eller älg skulle komma och äta mig....

Läste en artikel på aftonbladet idag där det stod om att 6-detoxa, att man skulle avstå från sex i 1 månad. Funderar på att föreslå det för Erik, från det att vi kommer hem tills vi gifter oss. hihi, mysigt....

jag är alldeles skakig i kroppen, redbull ....

Under 72

... vågen stannade på 71,9... mycket skönt, så nu blir det promenad.....

regn regn regn - härligt...

... vaknade av att en chef ringde och va lite irriterad över att timlistorna inte kommit in, trots att de är skickade. Kanske måste lära mig att faxa, lr så kan de ju lägga ut de på internet så det bara är att fylla i å maila.. .


Ska snart gå och väga mig, läskigt, för jag vet att vid minsta motgång, som 100 g upp skulle kunna utlösa en ätarperiod. ajaj behöver jag inte nu...

Ska köpa ett gravtest idag för mensen är 10 dagar sen, men det är den ju  ibland, jag e inte så regelbunden jag inte.

ösregnar gör det ute och jag får nog leta fram nåt gammalt regnställ för det finns inga dåliga väder bara.... ....

Återkommer...

bio mm

... ha har gått över 15000 steg idag, känns skönt. va på bio ikväll, The mist, en 4 får den, jag hade dock gjort den något annorlunda...

 hästarna är släppta på bete och det har gått bra trots åskväder och regn. har kommit underfund med att Laila, katten, ska ha bebisar. Har tom känt dom i magen, spännande.


Nu ska jag gå och diska och duscha.... har inte ätit mer än 550 kcal idag.. känns skönt...

höst

Det är lite märkligt hur det kan kännas som höst ute i Juni, allt är grått och visset och det blåser och ruskar.

Tog i alla fall en promenad, i spåret, och ja var rädd för björn hela tiden. Det blev endast ca 4000 steg.... inte märkligt att man gått upp i vikt förut, jag som trott att jag gått sååå långt om dagarna.

Nu ska vi sätta en ny hage till hästarna, maten har nämligen torkat bort i den andra... fantastiskt... skulle vara skönt med några lite regn nu faktiskt...

På em ska vi till stan och köpa vigselring och lämna in klänningen, spännande. Det är dock lite jobbigt att gå på stan för då lockas jag till att äta lunch eller fika på stan, kan ju ta en kaffe och en Solero som faktiskt motsvarar en nutrilettpåse i kcal.... så får det bli....

 


blåsigt värre

.... vågen stod i dag på 72,7 = -1kg på en vecka = mitt mål, så jag får väl lov att vara nöjd.... om jag orkar i samma takt så blir det - 8 kg till bröllopet = 64,7 och det är mega ok. jag trodde dock att jag gått ner mer då jag inte har ätit mer än 1000 kcal, eller ja jag hade ju en partydag iofs, per dag men det blir -7000kcal = 1 kg, ok jag ger mig....

Ska försöka köra lite mer ren kur på nutrilett.... så får vi se om det blir nå resultat.

i morse vaknade jag av att mamma stövlade in och sa att de skulle packa av en kärra, va e d frågan om?

Jag känner mig lite grinig överlag, har inte fått min mens än, den är inte så punktlig och jag känner att den är på g men jag e nog ett litet mensmonster i alla fall...

Längd 168cm
Vikt från början 73,7
BMI från början 26,11
Vikt idag 72,7
BMI idag 25,76

Nu över till dagens bestyr

9/6

... sov hos mamma i natt så ingen vikt i morse. Åt sushi igår kväll och en kvällsmacka med tonfisk. Tror inte att det blev mer är 700 kcal i alla fall, men lite ångest hade jag i alla fall... Idag va jag så hungrig vid 9 så jag trodde jag skulle gå av, och när jag kom in på avdelningen fanns färdig havregrynsgröt som de undrade om jag ville ha av, självklart, jag tar en stor portion med lite äpplemos - fan, skulle verkligen inte. Men att synda på havregrynsgröt kanske inte är så farligt....

har lite bröllopsångest, att allt inte ska bli klart eller att det blir fiasko med allt. Men va f'*n.... det rer sig....

Ska nog ta en promenad lite senare. Erik skjutsade mig till jobbet och så fick han ta bussen hem själv, hygglig fästmö han har. Kände mig lite taskig faktiskt...

Är på jobbet idag med och är duktigt trött, kanske för att jag jobbade natt i lördags, har inte hunnit sova igen det kanske. Eller så är det måndagströttet som sätter in.

idag...

.. vaknade precis efter en natts jobb... va helt ok men är lite seg nu. Erik kom och lämnade bilen i morse när han började jobba så vi träffades i 25 min, supermysigt, åhh va jag älskar honom....



å vågen då ? Jo vars, 72,8... helt ok -0,9 totalt... känns bra att vara under 73 och det peppar mig att fortsätta med nutrilett och promenader...

7/6

... promenerade ner till stranden idag, inte vansinnigt långt men i alla fall 2 km enkel väg. Gav inte så många steg 6000, jo det är sant, jag har börjat använda stegräknare, snart kommer stavarna också och då är man fullfjädrad tant har jag hört *S*

På hemmaplan händer inte så mycket, känns inte som om Erik och jag pratat med varandra på riktigt på ett tag, han har liksom stängt in sig, vet inte vad det beror på och inget han vill prata om när jag frågar.

I natt ska jag som sagt åka å jobba, känns ok, har till och med gjort mig lite fin. Allt känns lite lättare då.

Det bärjar dra ihop sig med flytt och bröllop. Något stressigt känns det vissa dagar men jag har  hört att man blir gift trots att allt inte faller på plats.

Nutrilett, frukt, keso och ingefära, det är han min dag bestått av idag, känns helt ok. Nu får det vara slut på alkoholen ett tag framöver, det är den som gör att jag misslyckas hela tiden, lätt å skylla på i alla fall.

... bakslag med bakfylla..

jahapp så va man tillbka på ruta 1 + några hekto. Var ute och festade i torsdags och det medför fyllemat, massa alkohol med snax så klart, samt bakismat i kopiösa mängder. Vågen va lite elak idag tycker jag, 74,3 kg = +1,2 sen sist och +0,6 totalt.

har i min desperation betämt mig för att köra lite striktare nutrilett kur nu ett tag fram över. Kanske inte äta riktigt mat på kvällen utan köra en shake då, shake till frukost samt keso och frukt till lunch. Promenera en del.

SMHI hade tvärändat sin prognos från 17-23 till 25-30 de närmaste dagarna. Lite jobbigt för man får så lite gjort, man vill bara vara ute och ligga i solen och skaffa sill lite malignt melanom.

Syrran va ju här i torsdags hela dagen, Herregud vilken cirkus, jag önskar verkligen att jag inte kommer skaffa två barn så tätt som dem. kalabalik. En får räcka eller så får det bli många år emellen ungarna.

i natt blir det jobb, 21-07 - härligt.

ha

Jag gjorde det i alla fall, va ut och traskade alltså, 5 km. Känner mig lagom duktig nu kan jag säga. När jag kom hem  blev det nutrilettshake och 3 min i solen, det gick inte att ligga längre i våran trädgård där vinden inte kommer in.

E fortfarande lite osäker på kvällen, om jag ska dricka eller inte..... hmm , det är ju kul men man tar ju inte steg tillbaka så är det..... men va fan , jag lever bara en gång, tror jag i alla fall.....

seg men glad

.... vaknade idag av att jag fick ett i särklass megasött sms från min fästman som skrev att han ska säga ja i kyrkan och sedan aldrig lämna mig. Måste erkänna att magontet som jag dragits med större delen av natten hamna lite i skymundan.....

Skulle väl kanske börja dagen med att ta en promenad idag med men just precis nu känns det som om bara halva jag gått upp ur sängen, kanske bäst att gå upp och väcka den andra halvan med.

Vågen 73.1 = -0,2 sen igår och - 0,6 totalt. Ok men jag har inte ätit så mycket dessa dagar och så har jag rört på mig mycket så det känns som om jag skulle ha belönats med en större viktnedgång. Känns inte helt rätt att  öppna en flarra vin och dra i mig det som jag de senaste dagarna lyckats gjort mig av med....Den som myntade begreppet gå ut och ta EN öl borde förvisas från denna jord för det är tekninskt omöjligt att gå ut och ta EN öl....

.... dra åt skogen va varmt...

klockan är 1930 drygt och det är fortfarande över 25 gr. Skööönt.. en nästan, eller jag är mycket, skadeglad för att min syster valde att missa min 30-fest för att åka och festa i sunny beach, bulgarien. Nu har vi varmare än dem hihi, skadeglädje är den enda sanna eller hur är det...

börjar bli lite brun igen, då känns hela livet lite lättare faktiskt, har legat på stranden större delen av dagen, ätit massa frukt... ska dock ut och festa imorgon och då blir det många kcal, sen kommer syrran med hela familjen för hon kunde inte heller komma på min 30-årsdag.  Dock giltigt skäl får man säga... kejsarsnitt....

Köpte ett par superfina braller idag.. fast jag bara skulle gå in i affären och titta... det va ju en topp jag skulle ha, fick iofs en symaskin i födelsedagspresent, kanske kan sy om byxorna...

Morgonpromenerad och redo att möta dagen....

.... e på väg till stranden med en kompis och bada... skööönt, första i år faktiskt... lite nojig för bikinin men va fan, vass finns väl på varenda badställe numer, det måste vara EU-standard.....

.... en god morgon...

.... vaknade av att de ringde från jobbet och frågade om jag kan jobba natt i natt.... men jag va lite lurig och sa nej faktiskt... kändes bra men skulle gärna ha tatt pengarna i alla fall....

Vågen: 73.4 = -0,3 kg... tänk att 300 g kan betyda så mycket, 300g lika mycket smågodis man äter i snitt per timme en filmkväll.... men jaja idag bidrog dem till att jag faktiskt känner för att gå ut och gå, nu när jag ändå är vaken... en redbull och 5 km... ta en +meny på det också... så ska de va....

Juli 2007 - fortfarande ganska ok

Juli 2007 - fortfarande ganska ok

Oj...

... va stora de blev... undra om man kan göra om dem ? så här i efterhand....

Juli 2007 - fortfarande ganska ok

Juli 2007 - fortfarande ganska ok

2006 - brun, smal och singel

2006 - brun, smal och singel

....fan....

... somnade i solen en stund och vaknade och vansinnigt sugen på nåt.... så jag satte kurs mot STORA skålen med chilinötter som jag gömt efter min 30-årsfest för min festman för att han också ska gå ner lite i vikt... 50 gram hann jag få i mig innan jag fick hejd på mig själv.... Kl är förvisso så pass att det snart är dags för middag så jag får väl justera lite vid den då.... men det är ju konstigt att en vuxen människa inte ska ha kontroll på vad hon gör, känner mig lite som en misslyckad knarkare som inte kan sluta knarka.... men jag blev lite brun i alla fall *snyft*

This is who I am ... eller i alla fall hur jag ser ut... för ett tag sen... typ one year ago

This is who I am ... eller i alla fall hur jag ser ut... för ett tag sen... typ one year ago

Det är nåt med 30

... minuters promenad till exempel, nåt som jag faktiskt roat mig med nu på fm. Duktig.... och så en nutrilettshake på det... kanon...

Resan mot resan

den 17 sep 14.35 bär det av till Thailand. En enkel biljett ut i världen som en då gift kvinna *ler*, detta inträffar 080808.

Men vägen dit, eller resan mot resan kommer att kantas av svårigheter och motgångar. En checkade jag ju av i lördags, det där med 30 nånting.

Innan avgång ska vi ha hunnit packa hela huset på nästan 300 kvm, gifta oss, jobba en hel sommar dels på stafett faktiskt så tre veckor kommer vi inte ens vara hemma i huset. Sen har jag ju dem där extra som man som sambo lätt drar till sig, extrakilon eller trivselkilon. Lite mer att älska eller lite mer att hata?  Jaja i morse stod vågen på 73,7 kg till mina resliga 168 cm. Detta ger ett BMI på 26,11. Lite i överkant kan jag tycka och min önskan är så klart att bli av med dessa på sisådär 9 veckor. Ja inte allihop men i alla fall 7-10 st kilon

Ibland förstår jag inte hur jag är skapt och hur jag egentligen tänker, jag vet hur jag mår när jag äter onyttigt och jag är bra på att laga mat och tycker det är kul och jag har alla förutsättningar för att röra på mig mycket typ har hund, 100 meter till elljusspåret. Men vad gör jag ? tar bilen ner till pizzerian 900m!! och köper det mest flottiga som finns, gärna med extra ost och massa sås, tar bilen hem, svullar upp detta i soffan och klagar över att magen inte får plats i mina byxor. Hur är man funtad då? Jag vet vad som är rätt men ändå gör jag fel, gång på gång. I mitt jobb som sjuksköterska så rekommenderar jag mina patienter att äta rätt och att röra på sig så mycket som möjligt för då mår man bra och man blir smal och fin och lever länge.... åhhh vad trött jag blir på mig själv....

Men nu ska vi se vad 9 veckor kan göra med mig eller med en inställning som jag borde ha, vad  jag kan göra på 9 veckor, för det är jag som sitter med nyckeln att kunna göra det, gå ner i vikt. Men det skulle vara bra skönt om nån kunde låsa in mig i 9 v med ett dropp eller nåt... så jag slapp tänka på vad jag stoppar i mig.,..

080603    73,7kg

30?

... i lördags hände det, jag ramlade över gränsen från att vara 20 nånting till att vara i 30-årsåldern. har jag lämnat min ungdom nu ? Är det bara att inse att vuxenpoänegn numer kommer trilla in automatiskt, att jag inte längre måste kämpa för att verka lite vuxen?

Men ärligt talat så känner jag mig inte speciellt mycket äldre ( och det är jag ju inte heller) än i fredags. Men visst är det något speciellt med 30? Dock har jag lyckats dragit ner medelåldern i våran familj så i snitt är jag bara 26, *ler*.  Med detta vill jag säga att jag har en fästman som "bara" är 22 år. Herregud bara barnet *S* .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0