Måndag morgon

ÄNTLIGEN- sista natten innan vi åker.

Fredag morgon

Halloj... e skapligt trött idag. Va ut i onsdags kväll och sov större delen av dagen igår men det är ändå jobbigt att jobba natt efter en utenatt. Erik kommer upp till T idag så ska vi sova tillsammans och så får han åka med mig på jobbet ikväll, läsa karta och assistera.

Upptäckte till min fasa att stenen i vigselringen lossnat under veckan. Men på guldsmedsbutiken sa de att de bara va att komma in så skulle de sätta i en ny. Det va skönt att höra.

Jo vi va ju ut i onsdags. Förfest i husvagnen tillsammans med Sabina. Mysigt faktiskt. Sen skjutsade pappan in oss till stan, vi gick till Bullit, gamla uppenbar, och tog en öl. Erik fyllnade till ordentligt och vi gick vidare till Bj. I kön så va erik så där mysko som bara han kan vara, det spelar ingenm roll va man sägen han är bara arg och irriterad. Två gånger tjurade han iväg, men inte så långt som han brukar. Han stannade 30 m bort bakom ett träd, detta hände två gånger. Sen kom han inte in för han va för full. Då bestämde jag att vi skulle ta en taxi hem, sabina blev lite ledsen men erik hoppade snällt in i bilen. Vid People, gamla seven, sa vi va fan klart vi ska festa och hoppade ur taxin och kom in där. I baren köpte jag varsin öl till mig och sabina och erkit fick ett stort glas vatten. Han såg mäkta förvånad och lite besviken ut men fann sig i mitt beslut. Ytterligare ett glas vatten senare återkom han till jorden. Han vände en snefylla till en bra fylla utan att bråka eller dra iväg. Sen hade vi kul, hade lite efterfest med nån kille från Bollnäs, men sabina fick inge i alla fall.

jag är så stolt över både mig och erik, för mig att jag inte blev arg utan tog det lugnt och för erik för att han lyckades vända, detta har aldrig hänt förr så det va ju ett framsteg.

På dansgolvet va det en tjej som fick ett epanfall. Och alla bara försvann ifrån henne. Jag lyckades dock hjälpa henna och det kändes bra. Hon va ganksa förvånad då det aldrig hänt tidigare. Skumt det där att man kan bli tvärnykter så fort det händer nåt och man bllir hur rationell som helst.

Onsdag morgon

Åhh va trött jag är och så har jag nästan 6 mil hem idag, sover hos pappan. Shit det kommer bli jobbigt att köra.
Natten här har vart ganska lugn, ett par larm bara. Detta va den sista natten här upp i fitt N. Känns otroligt skönt.
Idag är det prick fem veckor kvar tills vi åker. Inte har vi hunnit få ihop så mycket pengar men vi ska köpa en bil och sälja den dyrt så då får vi in lite pengsingar. Sen hoppas vi ju på pengar från försäkringsbolaget, bara inte de ska krångla också, det är ju fan snart 4 månader sen det hände. känns helt overkligt.

Hoppas Erik e på bra humör, då ska jag krama om honom hårt och berätta hur mycket jag tycker om honom *ler* . Sen ska vi till fotografer och kolla bilderna och efter det till stockholm och köpa en vas för 4700 och efter det ska vi på krogen med sabina, men allra allra först ska jag sova en massa timmar, och innan det ska jag inhandla en smarrig frukost på McD idag igen... mmm kommer sova såå gott *S* ... inte så nyttigt...

Fru Fernroth skriver tidigt en tisdagsmorgon

Har faktiskt inte haft tid eller tillfälle att skriva nåt här på alldeles för länge.
Nu är jag i alla fall Fru Fernroth och jag har Franzénat färdigt, förhoppningsvis för gott.
Bröllopet med alla bestyr passerade smärtfritt och alldeles för snabbt. Kan knappt fatta att det är över, inget mer planerande bara en del kostnader som släpar efter. Det blev ett dyrt bröllop, landade på ca 120 000 totalt, vi hade kalkylerat med ca 60000 max 80000 men det drog iväg på slutet.

Vi var i alla fall världens vackraste och lyckligaste brudpar. Festen dog lite väl snabbt så vi lämnade kalaset ca 1 och då var vi ganska möra och inte så farligt påverkade.  Bilderna ska vi kolla på på onsdag alltså i morgon och det ska bli sååå spännande.

Just nu är jag på skitjobbet i H. Här är de inte riktigt kloka eller i alla fall inte en del av dem. Massa skitsnack går det och jag har tyvärr blivit en central punkt i det hela, troligen i samband med att Erik också jobbar här och att det finns en del avundsjuka människor som har alldeles för lite att göra men än att ställa till djävulskap och få andra människor att må skit. Men Erik säger att man ska låta sånt rinna av en och ta vara på de bra omdömen jag faktiskt får på alla andra ställen. Jävla skit rent ut sagt att det är det dåliga man fokuserar på.

Men men ska i alla fall snart åka hem till husvagnen som står hos pappan. Ska in en sväng på McD först och köpa lite frulle till mig och maken *ler*. Det är så skönt att vara någons fru och allra helst världens vackraste Eriks fru. Shit vilken man han är alltså, jag är så lyckligt lottad. Och snart lämnar vi det här jävla landet. Undra om det är så att jag kom ut så sent i mitt liv i arbetslivet så jag är inte rustad för allt jävla skitsnack som finns i verkligheten ?

Fredag morgon

Nu e jag uppe i Norr och jobbar. Jäklar vilken skilland det är. Jag skulle lätt kunna jobba 14 dagar i sträck mot 2 här, fy fan. Man är inte värd mycket här. Jag såg dessutom att det var min favorit som skulle jobba freda glördag och söndag och har däför bestämt mig för att ställa in dessa dagar för jag mår så dåligt och är så ledsen dessa nätter jag gått med henne. Hon hade tydligen uyttryckt att hon tyckte det var svårt att jobba med mig med så det går ju bra.

Idag ska vi till stan,  min skönhet och jag. Han ska till frisören och fixa till sig och jag ska h ämta klänningen och fixa det sista. Känns som om allt är under kontroll. Erik skulle ta ledigt i helgen så då får vi ju några extradagar. Fnular på att ställa u husvagnen redan under morgondagen för att känna att vi är på plats etc.

Erik kommer snart och löser av mig och ska jobba dag.... himla skoj - not.

RSS 2.0